GPS Control е многопрофилна компания за разработване на различни функционални решения във връзка с навременното GPS проследяване. В своето богато портфолио от услуги фирмата дава оптимални алтернативи в борбата срещу нерегламентирания достъп до фирмените превозни средства и целия автопарк, както и срещу намаляването на излишните разходи и дори възможност за подобряване на пълния контрол върху водачите и отделните логистични обекти.

Сред най-новите предложения на компанията попада и уеб-базираната услуга за GPS проследяване FIXY Web. Технологията е истински пример за случаите, когато разумно и ефикасно използваме мрежата за целите на денонощен и качествен контрол на своите превозни средства.

Освен че ви дава пълен достъп до случващото се в реално време и уникален пакет от разнообразни опции за контрол и наблюдение, FIXY Web е лесна за използване, предлага се на изключително добра конкурентна цена, а и от фирмата разполагат с нужния екип за поддръжка, сервиз и бърз обучителен курс за ползването на системата.

Какво точно ви предоставя FIXY Web  и защо наистина подобна инвестиция си заслужава?

  • При 80% от запитаните клиенти на GPS control бе отчетена категоричността, че инвестицията се възвръща бързо, а освен това качеството й трудно би се сравнило с алтернативните услуги на конкурентите в страната
  • С FIXY Web получавате ъпдейт на информацията, предоставена от всяко работещо устройство в логистичната ви дейност, на всеки 20 секунди.
  • Технологията позволява да получавате и информация за състоянието на превозното средство във всяка една секунда, а наред с това и да установявате неговото местоположение, скоростта и дори посоката на движение. Както се досещате, така си осигурявате и контрол върху превозвача, но едновременно с това можете да правите промени в реално време на маршрут, да минимализирате разходите за гориво и т.н.
  • Самата визуализация на превозното средство е възможна и директно на настолния ви компютър посредством координатите на Google Earth.
  • След като започнете да работите с FIXY можете да създадете различни акаунти, респективно да предоставите различен достъп до системата и информацията, предавана по нея, на отделните служители в зависимост от степента на квалификацията и нивото им в служебната йерархия.
  • Цялата информация, която получавате с FIXY Web се подава наред с пълен анализ и дори с отчети, справки за важни индикатори, касаещи логистичните ви разходи и стратегии
  • С FIXY Web можете също така, и лесно и качествено да изготвяте: пътни листове с всички направени разходи, справки за целия маршрут, както и за оползотвореното работно време на отделния превозвач, справки за престоите и закъсненията, както и отчет за конкретна дата относно всички превозни средства и направените от тях разходи за гориво.
  • Всички данни се експортват директно на клиента в разбираем формат, който формат може да се ползва за планиране и прогнозиране, отчитане до по-висшестоящите във фирмената йерархия и дори изграждане на пътно-транспортни стратегии за следващ период.

Най-добрата новина е, че от GPS control вече са готови и с мобилно решение на ефикасния си софтуер. FIXY Web вече има и своята версия под формата на приложение, позволяващо на потребителите да получават достъп и контрол дори през телефон или таблет, докато също са в движение!