Ако сте собственици на транспортна фирма, вероятно вече сте узнали колко важно е стриктното изпълнение на всяка една задача в този бранш. И в този ред на мисли много ключова е дисциплината, която ви осигурява надежден подход към всяка поръчка на клиентите ви.

За да имате качествен контрол на автопарк, вие със сигурност познавате необходимостта от GPS проследяване, което, извън всякакви шпионски сценарии, гарантира надеждно свършената работа от страна на шофьорите и удовлетворението на хората, с които работите. Това играе важна роля както при отговорно спазваните задължения от страна на шофьорите на вашите превозни средства, така и оптимизира разхода на гориво, време и усилия за получаване на крайния резултат.

Когато искате да подобрите механизмите на работа в своята компания, на помощ идва още едно нововъведение, гарантиращо високи постижения. Това са FIXY услугите, благодарение на които успехът ви изглежда още по-лесен за постигане. Сега ще ви разкажем повече за нея.

Какво представлява?

FIXY представлява софтуерна компания за клиентите, които събира, обработва и анализира получените данни от GPS тракерите, които са монтирани в определени превозни средства. Целият процес се случва чрез специфично криптиране на данните, като системата гарантира максимална сигурност и защита на получената информация. От своя страна, клиентът има достъп до визуализираната информация на екрана на своя компютър в реално време. По този начин той получава различни анализи, справки и отчети за всичко, което попада в неговия интерес.

Кога се прилага? 

Този софтуер е спечелил одобрението и доверието на различни типове обществени и частни организации и компании. Причината е, че той значително повишава финансовата ефективност на автомобилните паркове и гарантира по-бърз и успешен работен процес.

Основните сектори, в които се използват FIXY услуги, са тези на транспорта и логистиката, дистрибуцията на различни стоки, при търговски представителства, сервизна дейност, охрана, а

също и сектори като строителството, селското стопанство, обществен транспорт и обществени дейности като полиция, пожарна, бърза помощ, сметоизвозване и много други.

Гарантирани предимства

Само малка част от предимствата, които тази система предлага, са свързани с много бърза възвращаемост на първоначално направената инвестиция, като в същото време клиентът получава автоматизирано управление на автопарк, 24-часова онлайн информация за настоящата дейност на всички работещи служители в реално време, абсолютен контрол над изпълнението на всички задачи и оперативни разходи, контрол върху разходваното гориво, възможност за двупосочна връзка с шофьорите на превозните средства на компанията, възможност за пренасочване на техния маршрут, както и обслужване на неограничен брой на маршрути и превозни средства.

Неограничен достъп

Предлагащата тази система фирма – „Джи Пи Ес Контрол“ ЕАД – осигурява достъп от цяла България и Европа. Тя дава възможност за получаването на различен тип данни, благодарение на които клиентите получават изчерпателна информация за всичко, което ги интересува, и то в реално време.

Софтуерът идва с пътни листове, общи справки, отчети за движението по автомобили, за движението по дни, справка за разхода на гориво и други. Всички данни идват в графичен или текстов вид, в зависимост от вашите лични предпочитания. Предлаганите FIXY услуги идват при вас в различни форми и възможности, съобразени с вашия бюджет.

Не се съмнявайте, че една успешна транспортна компания изисква пълен контрол и отчетност на всяка една стъпка, което гарантира печалба и сигурност за вас, вашите служители и вашите клиенти. Възползвайте се от модерните решения, които улесняват бизнеса ви с всеки изминал ден!