Ако четете този текст, вероятно сте собственици или участвате активно в транспортен бизнес. И тъй като сте предприемчиви и отговорни, бихте искали да защитите и подобрите автопарка си максимално много. Е, за тази цел, обаче, са ви необходими доказани във времето професионалисти, които ще ви предоставят най-доброто от себе си, поставяйки началото на едни не просто делови, но и искрени и приятелски отношения.

Точно такава фирма е добре познатата вече GPS Control, която от години е разпознаваем бранд на пазара и печели доверието на нови и нови клиенти. Едно от най-големите преимущества на компанията е услугата FIXY, която предлага тя. Какво означава това?

Софтуерната програма представлява клиентска част, която обработва, анализира и визуализира получените данни от GPS устройствата монтирани в моторните-превозни средства. Тя е разработена така, че да гарантира на компанията, ползваща продукта, максимална сигурност и защита на данните.

И така, чрез внедряването на специално разработената от GPS Control система, получавате наблюдение и контрол в реално време – 24 часа в денонощието. Това ви дава възможност за пълен и надежден непрекъснат контрол върху състоянието на вашия автопарк.

Вероятно вече искате да научите една малка част от възможностите, които предлага системата FIXY? Това са: постоянно наблюдение на работещите единици; информация за текущото им местоположение: дата, час, скорост, посока на движение и други; съхраняване и анализ на получената информация; автоматично изготвяне на пътни листа с включен в тях прогнозен разход за гориво.

Това, разбира се, не е всичко. С избора на тази опция получавате още автоматично изготвяне на справка за изминат маршрут в работно и в извън работно време; информация за изминати километри; отчитане на движение, независимо дали градско или извънградско; изготвяне на справка за извършените престои; цялостни справки за направен маршрут и включен в тях прогнозен разход за гориво, по критерии: шофьор и/ или автомобил. Системата идва с още много, много удобства. Това включва също генериране на пълен отчет за избран минал ден за всички автомобили и шофьори с включен в тях прогнозен разход гориво; дневник или органайзер, който автоматично анализира и алармира за предстоящи или просрочени събития, извършване на сервизна дейност и други!

FIXY предоставя навременни данни за автоматична идентификация на водача чрез специална карта; измерване на разстояния и/ или маршрути на електронната карта в системата; пълна информация за шофьора на превозното средство; визуализация на превозното средство през Google Earth; блокиране на неоторизиран опит за достъп.

Звучи твърде хубаво, за да е истина, нали? Само че е. Тази богата откъм средства за контрол и информация система ви дава абсолютно всичко, от което се нуждаете, за да имате успешен транспортен бизнес и да печелите пари и уважение в бранша. Не забравяйте, че възползването от тази услуга ви дава начин да ограничите кражби на гориво от резервоара; кражба на автомобил от автопарка; ограбване на стока от транспортното средство; риск от съсипване на автомобила в резултат на груба експлоатация от страна на шофьора; загуба на клиенти в резултат на неспазване на фирмените стандарти за качество и бързина на обслужването; ползване на автомобила от водача за лични цели; неправилно определяне местоположението на транспортното средство и т.н.

Позволете си това удобство, защото вашият успех го заслужава!