Надеждният и ефективен контрол върху вашия автопарк е логистична дейност, без която вашата компания може сериозно да пострада или да срещне сериозни правни, икономически, а дори и производствени проблеми по пътя на своето развитие. Без значение дали във фирмата ви оперират само 2-3, или десетки моторни превозни средства за целите на корпоративната ви стратегия, проследяването им в реално време с получаване на оптимална информация за всичко случващо се около тях, вие се нуждаете от компетентната помощ на професионалисти в сферата на GPS проследяването.

Добрата новина е, че мениджърите или самите вие като собственици вече можете да прекратите ежедневното търсене на коректна компания, която да ви осигури качествен софтуер за обработка на GPS данни от МПС с вграден GPS контрол. Защото GPS Control и нейният екип е тук, за да ви предостави цялата си експертна подготовка, качествен продукт и надеждна поддръжка, сервиз и дори обучение как да ползвате отделните и услуги.

GPS Control е фирма с перфектна репутация в своята област, като едно от основните й предимства пред останалите конкуренти в страната е висококачествената и многофункционална технология, наричана за кратко FIXY. Този мощен и работещ в реално време софтуер пристига с целия набор от опции и алтернативи за бързо, навременно и оптимално анализиране на GPS данни, предавани директно от устройството за проследяване, монтирано във всяко едно от превозните средства, които управлявате и ползвате за своите бизнес цели. Тази система предоставя възможност на клиентите да са спокойни за сигурността и пълната защита на всички регистрирани данни, което се превръща в детска игра за софтуера, тъй като той работи на базата на специфично криптиране на данните и то на различни нива в зависимост от конкретния клиентски достъп. Като мениджър вие ще получавате информацията по максимално опростена визуализация на своя компютър и винаги в реално време, за да можете да реагирате своевременно и ефикасно. Наред с това, FIXY дава и допълнителни отчети, справки и дори готови анализи на база получената, регистрираната и систематизирана информация, предадена от монтираното в МПС-то GPS устройство.

Много бизнес клиенти вече се възползваха от услугата FIXY на GPS Control и практиката сама по себе си показва, че технологията е подходяща за различни сектори и типове компании, включително и такива, които оперират в сферата на транспорта и логистиката, дистрибуцията, охранителната дейност, строителството, архитектурата и ремонтни дейности от всякакъв тип, селското стопанство, сервизна дейност, търговски представители от различни рангове, обществения транспорт, а даже и в специализирани сегменти като сметоизвозване, бърза помощ, пожарна и органите на МВР.

Защо да внедрите FIXY услугата и в своя бизнес ли? Предимствата на тази система са много, но ще се опитаме да ви изброим съвсем накратко най-основните, а именно:

  • Денонощно получавате информация за моторните превозни средства и целия автопарк на вашия бизнес
  • Уникална и ефикасна автоматизация на редица логистични дейности в предприятието ви
  • Алтернативен начин за контролиране на разходите – в това число на горивото, човешките ресурси и други
  • Винаги навременна информация за инциденти, неправомерно осъществяване на задълженията на вашите водачи и т.н.
  • Инвестицията си заслужава и ще видите, че само след няколко седмици работа на услугата, тя ще постигне пълна възвращаемост

Попитайте консултантите на GPS Control за FIXY още днес!